Neljapäeva õhtul lähevadki turniiritabeli kaks esimest omavahel vastamisi. Võõrustaja rollis on Leicester City. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 22.00.

Kohtumise eel on Inglismaa meedias sisuliselt ainult üks küsimus. Kas Leicester City suudab võita ja sellega tiitliheitlusesse taas pinget tuua?

„Meid ootab ees järjekordne keeruline kohtumine. Samas mängime koduväljakul ning tahame näidata oma tõelist palet,“ lubas Leicester City peatreener Brendan Rodgers, et kindlasti minnakse selles matšis võidu järele.

Kohtumist ootab suure põnevusega ka turniiritabelis kolmandal kohal olev Manchester City. Nemad jäävad ühe enam peetud kohtumise juures Liverpoolist maha 11 silmaga.

„Kui üks meeskond on võitnud 17-st kohtumisest 16, siis on ebareaalne mõelda nende püüdmisest. Praegu on see ebareaalne. Üritame noppida võite ühe kohtumise kaupa ja tagada järgmiseks hooajaks pääsme Meistrite liigasse,“ arvas City juhendaja Pep Guardiola.

„Kui nad kaotavad paar mängu ja meie võidame järjest, siis... Ma ei tea. Kui meeskond on viimasest 54-st kohtumisest kaotanud ühe, siis ma ei ole optimistlik, et nad kaotaksid järgmisest kümnest matšist neli või viis.“