Mängu pääses juhtima külalisvõistkond Arsenal, kui Alexandre Lacazette viis kauni kauglöögiga punasärgid juhtima. Külaliste eduseis ei püsinud aga kaua ning taas oli põhjuseks Arsenali ebastabiilne kaitse.

Kõigest kolm minutit hiljem andis Sead Kolašinac lohaka tagasisöödu David Luizile, mida brasiillane kätte ei saanud ning Heung-min Son kasutas tekkinud võimaluse ära ja viigistas seisu. Viimane sõna jäi samuti Tottenhamile, kui 81. minutil suunas peaga mänguvahendi väravasse Toby Alderweireld. Belglase tabamusele tegi eeltöö Son.

Ühtlasi jätkus Jose Mourinho muljetavaldav seeria Arsenali vastu. Kogenud portugallane on nüüdseks pidanud 21 mängu Arsenali vastu, millest ta on kaotanud vaid kaks. Tänane võit oli talle üheteistkümnes kaheksa viigi kõrval.

Bournemouthi ja Leicester City vaheline kohtumine kujunes tõeliseks põnevusetenduseks. Hooaja 23. värava löönud Jamie Vardy viis Leicesteri esimesel poolajal juhtima. Külaliste 1:0 eduseisus ka avapoolaeg lõppes.

Teisel poolajal tabas aga Leicesterit tõeline kollaps. Veidi pärast täistunni möödumist lasi prohmaka läbi puurilukk Kasper Schmeichel, kelle hooletu sööt tabas tiimikaaslase Wilfred Ndidi selga. Lahtise pallini jõudis esimesena Bournemouthi mängija, kellele Ndidi kastis vea tegi ning vastastele penalti kinkis. Junior Stanislas ei jätnud võimalust kasutamata ning viigistas seisu.

Kõigest kaks minutit hiljem viis Dominic Solanke juba külalised juhtima. Kusjuures samal ajal jäi Leicester ka vähemusse, sest Cağlar Söyüncü kaotas värava järel enesevalitsuse ning lõi jalaga vastaste mängumeest. 83. minutil Leicesteri mured jätkusid, kui omavärava sai kirja Jonny Evans. Viimase naela lõi Leicesteri kirstu Solanke, kes 87. minutil vormistas 4:1 lõppseisu.

Päeva esimeses matšis näitas võimu Wolverhampton, alistades 3:0 Evertoni. Võõrustajatele tõid võidu Raul Jimenezi, Leander Dendonckeri ning Diogo Jota tabamused.

Võidu sai kirja ka Aston Villa, kui koduväljakul oldi 2:0 parem Crystal Palace'ist. Võitjate sangariks kerkis kahe tabamusega Trezeguet.

Premier League'is on hooaja lõpp kujunemas äärmiselt põnevaks. Valusa kaotuse saanud Leicester jätkab 59 silmaga neljandal kohal, võidukad Wolverhampton ja Tottenham jäävad maha vastavalt nelja ja seitsme punktiga. Kusjuures meeskondade vahele jäävad veel Manchester United (58) ja Sheffield United (52).

Samasugune on seis ka tabeli lõpus. Kui Norwichi väljalangemine on juba selge, siis järgmised viis võistkonda mahuvad kõigest kuue puntki sisse.