Mourinho tormas üllatuskaotuse järel meediatsoonist läbi, jättis seal teda oodanud ajakirjanikud kommentaarideta ja läks otse pressikonverentsi ruumi. Sinna oli selleks hetkeks jõudnud vaid üks ajakirjanik, kelle küsimustele vastamiseks kulutas Mourinho 101 sekundit, kirjutab Bristol Post.

"Ma ei tunne end halvasti. Tavaliselt kui Premier League`i klubi kaotab madalama liiga meeskonnale, on põhjuseks halb esitus. Ma ei arva, et meie mänginuks väga hästi, kuid me polnud ka nii kehvad, et ma peaks siin oma meeste suhtes väga kriitiline olema. Pigem kiidaksin Bristol Cityt," sõnas Mourinho ainsale pressikonverentsil viibinud ajakirjanikule, Paul Davisele BCFM raadiost.

"Tegime mängu eel oma kodutöö ära. Mehed olid vastaste kvaliteedist teadlikud, kuid ma arvan, et neil (Bristol) oli õnne. Enne esimest väravat lõime kahel korral posti. Seisul 1:1 domineerisime ja omasime paremaid võimalusi. Ja nende võiduvärav tuli hetkel, mil me ei saanud enam mängu päästa. Neil oli õnne, kuid nad võitlesid selle nimel kõvasti. Kui vahel tundub, et õnn tuleb mitte kuskilt, siis tavaliselt tulebki õnn võitluse ja usuga, mida vastane ka näitas. Nad on tõesti hea meeskond ning ma eelistaks oma mängijate kritiseerimise asemel kiita Bristol Cityt. See oli neile kindlasti suur õhtu. Kui sa pead mängima väga motiveeritud meeskonna vastu, vajad ka ise kõrget motivatsioonitaset," lisas Mourinho vastast tunnustavalt ja lahkus pressiruumist.

Esiliigas kolmandat kohta hoidev Bristol asus liigakarika veerandfinaali juhtima 51. minutil, kui värava sai kirja Joe Bryan. Võõrustajate eduseis pikalt ei püsinud, kuna 58. minutil suutis seisu viigistada Zlatan Ibrahimovic. Kodumeeskonna võiduvärav, mille lõi Korey Smith, sündis kolmandal üleminutil.