Külalised viis juhtima Chris Wood 39. minutil, 56. minutil vormistas lõppseisu Jay Rodriguez. Burnley jaoks oli see klubi ajaloo esimene võit Manchester Unitedi üle Premier League'is võõrsil.

Viimasest neljast mängust kolm kaotanud United jätkab tabelis viiendal kohal 34 silmaga. Tabeli keskosa on Inglismaal tihe, kui Burnleyl on vaid neli punkti vähem, mis annab aga alles 13. koha.

Kalendriaasta esimese võidu Inglismaa meistrisarjas sai Tottenham Hotspur, kui 2:1 alistati Norwich. Tottenhamile tõid võidu Dele Alli ja Heung-min Soni tabamused. Norwichi eest oli taaskord täpne Teemu Pukki.

Kindla võidu teenis Leicester City, alistades 4:1 West Ham Unitedi. Leicesteri eest säras kahe tabamusega Ayoze Perez, ühe värava lisasid veel Harvey Barnes ja Ricardo Pereira. West Hami auvärava eest hoolitses Mark Noble.

Tottenhamil on Unitediga kogutud võrdselt punkte, aga parem väravatevahe annab eelise Manchesteri klubile. Leicester hoiab kolmandat kohta, jäädes kolme silmaga maha Unitedi linnarivaalist Cityst.