Kante kaotas ootamatult teadvuse Chelsea reedesel treeningul. Prantslane reisis küll pühapäeval koos meeskonnakaaslastega Manchesteri, kuid liidermeeskond City vastu ta platsile ei jooksnud.

Kuna pühapäeva hommikul oli tulnud teade Astori traagilisest surmast ning Kante ei tundnud end kõige paremini, tegid Chelsea arstid ja peatreener Antonio Conte ühise otsuse, et poolkaitsja tervisega riskima ei hakata.

Põhjus, miks Kante treeningul kokku kukkus, pole teada, kuid arvatakse, et teadvusekaotuse võis põhjustada liiga külma ilm.

Täna oli 26-aastane Kante Chelsea treeningul tagasi, tegi harjutuskorra täismahus kaasa ning arvatavasti naaseb ta algkoosseisu nädalavahetuse mänguks Crystal Palace`i vastu.

Prantsusmaa koondises 20 mängu pidanud Kante valiti 2015/16 hooajal - kui ta tuli koos Leicester Cityga üllatuslikult Inglismaa meistriks - Premier League`i parimaks jalgpalluriks.

Eelmisel suvel ja sügisel said südamerabanduse tõttu surma kaks Inglismaa kõrgliigaklubi eksjalgpallurit - 30-aastane Cheick Tioté ja 25-aastane Dionatan Teixeira.