Ronaldo liitus Unitediga 2003. aastal Lissaboni Sportingust ning Neville`i väitel ei olnud toona 18-aastase portugallase elu uues klubis sugugi kerge.

"Cristianot veristati ja tambiti kaks kuni kolm aastat Manchester Unitedis ning ta ise on öelnud, et see tegi temast mehe," avaldas Neville, et portugallane langes riietusruumis kiusamise ohvriks, vahendab talkSPORT.

"Ronaldo ei tulnud Manchester Unitedisse sellise mängijana, kes oleks kohe hakanud tooni andma. Kui vaadata tema mänge esimesel kahel-kolmel aastal, siis tema küpsus, otsuste tegemise tarkus, tema füüsis, tema jonnakus, kõik need arenesid välja kolme-nelja aastaga," lisas Neville.

Inglane meenutas, et Ronaldo oli üks neist jalgpalluritest, kes tuli treeningule pool tundi varem ja rassis veel ka tund aega pärast ametliku treeningu lõppu.

"Hooaegadel 2007-08 ja 2008-09 oli ta juba teisest maailmast, justkui teiselt planeedilt. Ma ei usu, et Manchester Unitedi fännid oleks midagi sellist kunagi varem näinud," lisas Ronaldoga kuus hooaega koos mänginud Neville.