Chelsea`le sai saatuslikuks, et nende kaitsjad ei suutnud Unitedi tsenderdustega hakkama saada. Avapoolaja viimasel minutil magas Andreas Christensen maha Anthony Martiali, lastel tal Aaron Wan-Bissaka täpse tsenderduse järel palli peaga võrku lükata. Kui teisest poolajast oli mängitud 20 minutit, andis Unitedi uus mees Bruno Fernandes nurgalöögi, mille järel lõi penaltipunkti juurest peaga värava keskkaitsja Harry Maguire.

Enne külalismeeskonna teist tabamust lõi ka Chelsea värava, kuid VAR (videokohtunike süsteem) otsustas selle tühistada, sest leidis, et Kurt Zouma täpse pealelöögi eel oli Cesar Azpilicueta lükanud Brandon Williamsit. VAR jättis aga arvestamata, et vahetult enne seda lükkas Unitedi mängumees Fred Azpilicuetat Williamsi suunas.

Kui arvestada, et avapoolajal juhtus intsident, milles võinuks teise värava autor Harry Maguire saada punase kaardi, võivad Chelsea fännid väga pettunud olla. Nimelt lendas siis Maguire võitluses Michy Batshuayiga üle küljejoone pikali ja tõstis jala üles, kui Batshuayi talle otsa kukkus. Analoogse intsidendi eest detsembris, kui mängisid Chelsea ja Tottenham, oli viimaste mängumees Son Heung-min punase kaardi saanud. Ka toona oli vilmeheks tänane peakohtunik Anthony Taylor.

Unitedi võit tõstis nad seitsmendale kohale ja mis veelgi tähtsam - neid lahutab nüüd neljandal kohal asuvast Chelsea`st vaid kolm punkti. Kohtadel 4-7 on üldse ülipõnev seis, sest Chelsea ja Unitedi vahele mahuvad veel ka Tottenham ja Sheffield United.