Manchester United läks koduväljakul vastamisi Watfordiga. Võõrustajad pääsesid juhtima avapoolaja viimastel minutitel, kui penalti realiseeris jaanuaris Lissaboni Sportingust Inglismaale siirdunud Bruno Fernandes.

Teist poolaega alustas teravamalt Watford ning 53. minutil sahistas ka Troy Deeney võrku, aga videokohtunikesüsteem VAR määras väravale eelnenud olukorras käega mängu. Unitedile mõjus see äratuskellana ning juba 58. minutil duubeldas eduseisu Anthony Martial. 75. minutil lõi veel kolmanda tabamuse 18-aastane Mason Greenwood, kelle väravale tegi eeltöö Fernandes.

Tõelise põnevuskohtumise pidasid maha Londoni Arsenal ja Everton. Külalised läksid juba teisel minutil Dominic Calvert-Lewini väravast juhtima. Arsenal tuli mängu tagasi ning 33. minutil juhiti Edward Nketiahi ja Pierre-Emerick Aubameyangi väravatest 2:1. Poolaeg lõppes aga viigiliselt, kui neljandal lisaminutil sahistas võrku Evertoni ründaja Richarlison.

Kohe teise poolaja alguses viis Aubameyang uuesti Arsenali juhtima. Kuna rohkem väravaid ei löödud, siis Arsenali 3:2 võiduga ka kohtumine lõppes.

Päeva esimeses mängus sai võidu kirja Wolverhampton, alistades 3:0 Norwichi. Kahe väravaga säras Diogo Jota, ühe tabamuse lisas Raul Jimenez.

Tabeli keskosa on tihe. United hoiab 41 silmaga viiendat kohta, üheksandal kohal paiknev Arsenal jääb maha vaid nelja punktiga. Meeskondade vahele mahub ka Wolverhampton, kes 39 punktiga kaheksanda koha tabelis hõivanud on.