ManU asus 23. minutil Marcos Rojo väravast juhtima ning miski ei ennustanud, et United võiks kodupubliku ees punkte kaotada. Viis minutit enne poolajavilet jõudsid aga külalised Joshua Kingi realiseeritud penaltist viigini.

Avapoolaja viimasel minutil sai Andrew Surman teise kollase kaardi ja jättis Bournemourthi vähemusse. Eemaldamine järgnes intsidentidele, kus esmalt astus Tyrone Mings Zlatan Ibrahimovici pea peale ja järgnevalt virutas Ibrahimovic Mingsile õhuvõitluses küünarnükiga näkku. Peakohtunik Kevin Friend jättis mõlemad mehed karistuseta ja näitas kollast hoopis Surmanile, kes Ibrahimovici lükkas.

Mängu lõpuni arvulist ülekaalu nautinud Unitedi parim võimalus võiduvärava löömiseks avanes 72. minutil, kui teeniti 11 meetri karistuslöök. Ibrahimovic ei suutnud aga Artur Borucit üle mängida ning poolaka tõrje tagas Bournemouthile 1:1 viigi.

United jätkab 49 punktiga kuuendal kohal, Bournemouth on 27 silmaga 14. positsioonil. 49 punkti on ka viiendal kohal asuval Liverpoolil, kes võõrustab täna õhtul kell 19.30 punkti kaugusel asuvat Arsenali.