United jääb nüüd meistriliiga liidrist Manchester Cityst maha kuue punktiga. Viimati kaotas Mourinho kolm mängu järjest, kui ta juhendas aastatel 2001-2002 FC Portot. Sel nädalal jäädi aga Euroopa liigas 0:1 alla Feyenoordile ja 10. septembril tuli koduliigas 1:2 kaotus vastu võtta linnarivaal Citylt.

Watford läks 34. minutil kohtumist Etienne Capoue väravast juhtima, viigi lõi 62. minutil majja ManU noor ründaja Marcus Rashford. Meeskonnad hoidsid lõpu eel mõlemad punktist kinni, kuni Deeney viienda üleminuti penalti kodumeeskonnale ilusa võidu kinkis.

Mourinho polnud mängujärgsetes intervjuudes rahul kohtunike tööga ning arvas, et tema meeskond väärinuks rohkem võitu. Portugallase arvates tehti Watfordi avavärava eel tema mängijale Anthony Martialile viga.

"Esimesed 25-30 minutit mängisime halvasti ning see on midagi, mida me saame kontrollida. Paraku pole kohtuniku ja tema abiliste vead minu kontrolli all. Martiali intsident oli selle ilmne näide," ütles Mourinho.

"Siin pole vaja debateerida ega vastuolu otsida. See oli ilmselge olukord, samamoodi nagu see oli eelmisel nädalal Manchester City vastu, aga ma ei saa neid asju kontrollida ega kritiseerida. Kolmandaks - meil polnud õnne. Olime parem meeskond, aga kaotasime."

Teistes tänastes mängudes alistas Crystal Palace 4:1 Stoke City ja Southampton oli 1:0 parem Swanseast. Tänases viimases viienda vooru kohtumises heitlevad kell 18.30 Tottenham ja Sunderland.

Tabeliseis:

1. Manchester City 15 punkti
2. Everton 13
3. Arsenal 10
4. Chelsea 10
5. Liverpool 10
6. Manchester United 9
7. Tottenham 8
8. Crystal Palace 7