Valitsev meister City alistas võõrsil 2:0 Crystal Palace'i. Kohtumise saatus otsustati ära kolmeminutilise perioodi jooksul, kui 39. minutil viis külalised juhtima Gabriel Jesus, kolm minutit hiljem vormistas lõppseisu David Silva.

Kolm lisapunkti teenis ka Londoni Chelsea, kui kodus võideti 1:0 Newcastle Unitedit. Kohtumise ainsa tabamuse eest hoolitses äärekaitsja Marcos Alonso.

Kehvasti on käimas kevadise Meistrite Liiga finalisti Tottenham Hotspuri käsi. Sedapuhku lepiti kodus 1:1 viiki Watfordiga. Külalised pääsesid juba 6. minutil Abdoulaye Doucoure väravast juhtima, Tottenhamile tõi viigipunkti Dele Alli tabamus 86. minutil. 12 punktiga paiknetakse tabelis seitsmendal kohal.

Heas hoos on aga 2016. aasta Premier League'i võitja Leicester City. Burnley vastu tuldi välja kaotusseisust ning võeti 2:1 võit. Hooaja viienda võidu saanud Leicesteril on koos 17 punkti, mis annab neile kolmanda koha.

Tabeliliider on Liverpool, kes peab oma üheksanda vooru kohtumise homme, kui külla sõidetakse Manchester Unitedile. City jääb neist viie punkti, Leicester ja Chelsea seitsme silma kaugusele.

Kõik tänased kohtumised:

Everton - West Ham United 2:0

Aston Villa - Brighton 2:1

Bournemouth - Norwich 0:0

Chelsea - Newcastle United 1:0

Leicester City - Burnley 2:1

Tottenham Hotspur - Watford 1:1

Wolverhampton Wanderers - Southampton 1:1

Crystal Palace - Manchester City 0:2