Liverpool Echo hindas Mignolet mängu kümne palli süsteemis viiega. Sama kesise hinnangu teenisid ka vasakkaitsja Andy Robertson ja ääreründaja Sadio Mane. Parima hinde ehk 9 sai Roberto Firmino, kelle värav päästis Liverpoolile viigipunkti.

Algkoosseisus alustanud ja terve mängu kaasa teinud Ragnar Klavani tegutsemisele anti hindeks 6.

"Sarnaselt tema kaitsepartnerile (Dejan Lovren 7) on talle raske hinnet panna. Fantastiline avapoolajal, kui luges olukordi paremini kui Harvardi ülikooli lõpetanu, kuid oli eemal, kui Arsenal šokeeris Liverpooli. Keskvälja kaitsmisel ei suutnud tuge pakkuda," kirjutas väljaanne eestlase kohta.

This Is Anfield andis Mignolet`le kõigest kolme, parim oli taas Firmino (8). Kaitseliini mängijatest sai Klavan kõige kehvema hinde, piirdudes viiega, samas kui Lovren, Joe Gomez ja Andrew Robertson teenisid kuue.

"Mängu alguses väga sekkuma ei pidanud, kuid hoidis asjad korras ja klanitud. Poolaja järel kõik muutus: kaotas palle, kui üritas liiga kiiresti sööta ega suutnud teha tähendusrikkaid sekkumisi, kui Arsenal mängu ümber pööras," kirjutati Klavani kohta.

Neid hindeid vaadates jääb täiesti arusaamatuks, kuidas sai kahe värava puhul olukorra maha maganud Joe Gomez Klavanist kõrgema hinnangu teenida...

Gomezi prohmakad (video 2.50 ja 3.40):