Kohtumine algas paremini külaliste jaoks, kui Sadio Mane viis 20. minutil Liverpooli juhtima. Pooltunni möödudes aga Liverpooli kaitse lagunes. 32. minutil andis Virgil van Dijk karistusalas valesöödu Alexandre Lacazettele, kes võimaluse ära kasutas ning kohtumise viigistas. Tegu oli esimese korraga pärast mullust märtsi, kui van Dijki eksimus viis otseselt vastaste väravani.

Poolaja lõpus sai omakorda "pirukaga" hakkama Liverpooli puurilukk Alisson Becker, kelle lohaka söödu lõikas taas vahelt Lacazette. Kogenud prantslane leidis kastis üles 20-aastase Reiss Nelsoni, kes viis Arsenali juhtima.

Liverpool oli teisel poolajal küll selgelt üritavamaks pooleks, kuid liidermeeskond teise tabamuseni ei jõudnud ning hooaja kolmas kaotus oli tõsiasi. Kusjuures Arsenali tegi mängu peale kokku ainult kolm pealelööki, Liverpool sai neid samal ajal kirja 23.

Raske võidu sai Manchester City, alistades kodus 2:1 Bournemouthi. Cityle tõid võidu David Silva ja Gabriel Jesusi väravad. Bournemouthi eest sai jala valgeks David Brooks.

Olulise võidu teenis Tottenham Hotspur, kui võõrsil oldi 3:1 parem Newcastle Unitedist. Tottenhami viis juhtima Heung-min Son, kuid Matt Ritchie viigistas Newcastle'i poolt seisu.

Pealinnaklubi kangelaseks kerkis aga Harry Kane, kes sahistas viimase pooltunni jooksul kaks korda vastaste võrku ning tõi koduklubile magusa võidu. Ühtlasi jõudis inglane klubikarjääri 200. väravani.

Ainsana jäi võitja selgitamata Burnley ja Wolverhamptoni vahelises kohtumises, mis lõppes 1:1 viigiga. Kusjuures Burnley teenis punkti alles mängu kuuendal lisaminutil tänu Chris Woodi täpsele penaltile.