Henderson vigastas reedesel treeningul jalga, kui põrkas palli pärast võideldes klubikaaslasega kokku, kirjutab Liverpool Echo. Arstlikus kontrollis selgus, et poolkaitsja pääses õnneks tõsisema vigastuseta, kuid täna ta kindlasti ei mängi ja suure tõenäosusega jääb tal vahele ka laupäevane liigamäng Arsenaliga.

Hendersoni eemalejäämine peaks taas algkoosseisu aitama Emre Cani, kes pidi viimast mängu Tottenhamiga varumeeste pingilt vaatama. Peatreener Jürgen Klopp võib keskväljal kasutada ka brasiillast Lucas Leivat, kes võib aga alustada ka keskkaitses vigastatud Dejan Lovreni asemel.

Kahes viimases mängus Tottenhami ja Hull City vastu seisis Leiva just keskkaitses Joel Matipi kõrval. Ragnar Klavan kuulus Liverpooli algkoosseisu viimati 28. jaanuaril karikamängus Wolverhamptoni vastu, mis kaotati 1:2. 11. veebruaril sekkus ta Tottenhami mängu 82. minutil vahetusest.

Liverpool hoiab hetkel Premier League`is viiendat kohta, kuid tänane võit tõstaks nad kolmandaks. Leicester City kukkus nädalavahetuse mängude järel väljalangemistsooni 18. kohale.

Leicester võtab Liverpooli vastu täna õhtul kell 22.00.