Inglismaa koondise peatreener Gareth Southgate avaldas pärast Rahvuste liiga 0:2 kaotust Belgiale, et Henderson tundis lihases pinget ning tema tervisega ei tahetud riske võtta. Liverpooli poolkaitsja vahetas välja Tottenhamis klubijalgpalli mängiv Harry Winks.

"Jordan tundis poolajal kerget pinget ning tundis, et ei suuda jätkata," vahendab Goal.com Southgate'i pressikonverentsil öeldut. "Peame teda hindama, kui tagasi jõuame."

Neljapäeval sai Šotimaa võidumängus Serbia üle vigastada Liverpooli vasakkaitsja Andy Robertson. Inglismaa meisterklubi laatsaretis on juba varasemast keskkaitsjad Virgil van Dijk ja Joe Gomez ning paremkaitsja Trent Alexander-Arnold. Vigastust ravivad ka poolkaitsjad Thiago Alcantara ja Alex Oxlade-Chamberlain, kuid pärast koondisepausi peaks tagasi jalgel olema brasiillane Fabinho.

Sel pühapäeval võõrustab Premier League'is 17 punktiga kolmandat kohta hoidev Liverpool liiga liidrit Leicester Cityt (18). Tollest mängust jääb eemale ka ründaja Mohamed Salah, keda kimbutab koroonaviirus.