Lovren meenutas, et aasta tagasi seisis Liverpool Middlesbrough`ga mängu eel sama ülesande ees ja täitis viimases voorus eesmärgi.

"Mõistagi kujuneb Brightoni mäng keeruliseks. Nad näitasid eelmises kohtumises Manchester Unitedi vastu, et suudavad suuri võita, kuid ma olen veendunud, et pühapäeval võtame võidu meie," rääkis Lovren Liverpooli kodulehekülje vahendusel.

Lovren lisas, et eelmises mängus Chelsea`ga, kus Olivier Giroud värav lõi Londoni klubile 1:0 võidu, väärinuks Liverpool vähemalt viiki.

"Ausalt öeldes me mängisime päris hästi. Kuna Chelsea kaitses sügavalt, oli meil raske oma mängu näidata. Kahjuks me ei suutnud ka oma häid võimalusi realiseerida. Tavaliselt saame selliste soorituste eest vähemalt punkti, kuid seekord paraku nii ei läinud," lisas Lovren. "Aga kõik on endiselt meie kätes - peame viimase mängu võitma."

Liverpool on hetkel 72 punktiga kolmandal kohal, kuid mängu vähem pidanud Tottenham ja Chelsea kaotavad neile vastavalt ühe ja kolme punktiga. Kuna Liverpoolil on aga Chelsea`st märksa parem väravate vahe, kindlustaks pühapäevane koduvõit Brightoni üle neile vähemalt neljanda koha.

Chelsea`l on mängida veel kodus Huddersfieldi ja võõrsil Newcastle`iga, Tottenhamil kodus Newcastle`i ja Leicesteriga.

Liverpoolil on võimalik Meistrite liiga pääse teenida veel ka 26. mail Kiievis - selleks tuleb tänavuses finaalis üle mängida Madridi Real.