Pärast 3:3 viiki Arsenaliga tõusis fookusesse väravavaht Simon Mignolet, kes ei suutnud tõrjuda Arsenali mehe Granit Xhaka pommlööki, mis hoolimata oma tugevusest lendas otse värava keskele. Kahe käega tõrjumise asemel otsustas belglane millegipärast palli ühe käega äsada, kuid sellest teadupoolest ei piisanud.

This is Anfield on seepeale välja toonud põneva statistika, reastades kõik Premier League'is tänavu vähemalt kümme mängu kirja saanud väravavahti neile tehtud pealelöökide, tõrjete ja väravate arvu järgi. Tuleb välja, et Mignolet on 17 kohtumises teinud 23 tõrjet, aga samal ajal endale lasknud lüüa ka täpselt 23 väravat - suhe on seega täpselt üks ühele, mis on Premier League'is kõige halvem näitaja.

Tabelit juhib Burnley puurilukk Nick Pope, kes on kaheksa värava kõrval teinud 45 tõrjet (suhe 5,63), teisel kohal on Manchester Unitedi väravavaht David de Gea, kel 12 värava kõrval kirjas 61 tõrjet (suhe 5,08).

Liverpooli mängustiili tõttu on paljud nende vastaste võimalused küll hea kvaliteediga ning võivadki tõenäolisemalt kaasa tuua väravaid - kuid oma süü on kahtlemata olemas ka Mignolet'l. Viie Liverpoolis mängitud hooaja jooksul ei ole belglasel mainitud suhtarv kordagi tõusnud 1,56-st ülespoole.