Näiteks pidi Liverpool väga tugeva vihmasaju tõttu ära jätma avatud treeningu ning sai harjutuskorra pidada alles ööpimeduses.

Linna laastav tugev vihm pole aga Liverpooli ainus mure, kirjutab ajaleht Daily Mail. Klubi Instagrami kontole on postitatud video, kus on näha väga kurnatud mängijaid, kes peavad toime tulema bussis valitseva kuumusega. Georginio Wijnaldumi kaamera ette on jäänud räsitud olekus Daniel Sturridge, Divock Origi, Adam Lallana, James Milner ja Jordan Henderson. Kaptenipaela kandev Henderson teatab: "Buss on tulikuum."

Peatreener Jürgen Klopp on samas kurtnud, et Mong Koki staadioni murukatte kvaliteet jätab kõvasti soovida ja ta loodab, et pääseb vigastusteta. "Jah (see on mure), väljak on väga tähtis, kuid kui see on halb, siis me seda muuta ei saa," sõnas sakslane.

2017 Premier League Asia Trophy nimelisel jõuproovil osalevad lisaks Liverpoolile veel kolm Inglise kõrgliigaklubi - West Bromwich, West Ham United ja Crystal Palace. Avamängu peab Liverpool täna Crystal Palace`i vastu.