Kõrgelt hinnatud ja tippklubide huviorbiiti tõusnud Van Dijk tegi eile keskkaitses võimsa esituse ning jättis Liverpooli ründaja täielikult varju.

"Ta (van Dijk) on tohutu. Ma ütlen seda iga kord, kui ma teda vaatan, ta läheb lihtsalt aina paremaks. Täna oli nagu mees mängiks väikse poisi Daniel Sturridge`i vastu. Ta kiusas teda kogu mängu. Ta ei jätnud talle mingitki võimalust," arutles Redknapp liigakarika poolfinaali avamängu järel, kus Southampton alistas Liverpooli 1:0.

"Daniel Sturridge ei teinud üldse midagi. Ta ei liikunud, ta ei saanud kastis palli puutuda. Ma tean, et ta võib öelda, et teda ei toetatud piisavalt, kuid vägevad kesktormajad ei vajagi toetust. Nad panevad asjad ise liikuma enda jaoks," lisas Liverpoolis üheksa aastat mänginud Redknpapp.

Redknapp viskas ühtlasi nalja intsidendi üle, kus peatreener Jürgen Klopp käskis Sturridge`il A4 paberile kirjutatud juhiseid platsil meeskonnakaaslastele näidata. "Seal oli ilmselt kirjas, et Daniel Sturridge peaks pisut enam jooksma," pakkus Redknapp sapiselt.