Saksamaa jalgpallielu tihti väga adekvaatselt kajastav ajaleht Bild teatab, et Liverpool on sihikule võtnud VfB Stuttgarti 21-aastase prantslasest keskkaitsja Benjamin Pavardi. 2016. aastal Stuttgartiga liitunud Pavard on sel hooajal näidanud nii häid esitusi, et ta on saanud kutse isegi Prantsusmaa koondisesse ja pidanud seal juba ka kaks kohtumist.

Pavardi praegune leping Stuttgartiga kehtib 2021. aastani ning seega tuleb tema eest eeldatavasti lauale laduda kopsakas summa. “Kui mõni klubi arvab, et neil õnnestub ta suvel palgata 30 miljoni euro eest, siis eksivad nad rängalt,“ teatas Stuttgarti spordidirektor Michael Reschke Bildile. “Benjamin Pavard oli esmalt erakordne talent, kuid praeguseks on temast saama juba tõeline tippklassi mängumees.“

“Usun, et praegu on tal meie juures parimad võimalused. Kui tulevikus tuleb mõni maailma absoluutne tippklubi ja näitab üles soovi tema ostmiseks, siis istume maha ja arutame asja. Benjamin ja tema agent teavad seda,“ lisas Reschke.

Liverpool Echo kirjutab, et lisaks Liverpoolile on Pavardi teenete vastu huvi tundmas ka RB Leipzig, Dortmundi Borussia ja Tottenham.

Rush The Kop kirjutab, et Liverpool otsib uut keskkaitsjat, kuna Joel Matip ja Dejan Lovren ei ole suutnud end van Dijki kõrval tõestada. “Väga suur hulk Liverpooli fänne tahaks näha, et peatreener prooviks van Dijki kõrval ka Ragnar Klavanit, kes näitas aastavahetuse paiku väga head mänguvormi,“ lisatakse juurde, et Klopp võiks lähiajal ka Klavanile võimaluse anda.