Kodumeeskond asus seekordses kohtumises juhtima 12. minutil, kui täpne oli Sadio Mane. West Bromwich viigistas 82. minutil Oluwasemilogo Ajayi tabamusest.

West Bromwici jaoks oli see ülimalt väärtuslik punkt. Alles hiljuti loobuti peatreener Slaven Bilici teenetest ning ametisse nimetati 66-aastane Samuel Allardyce ehk Big Sam. Allardyce on Inglismaal tuntust kogunud mehena, kes suudab raskes seisus klubid ikkagi Premier League'is hoida. Nüüd loodab West Bromwich, et Big Sam säilitab ka neile koha kõrgliigas. Viik Liverpooli vastu annab selles vallas kõvasti optimismi juurde.

Big Sam on nüüdseks suutnud neljal korral järjest Anfieldil kaotust vältida. Eelnevatel kordadel tegi ta seda vastavalt Sunderlandi, Crystal Palace'i ja Evertoni juhendajana.
Liverpool on Premier League'is 32 punktiga jätkuvalt tabeliliidriks. Teine on Everton 29 silmaga ja kolmas Leicester City 28-ga. Neljas ja viies on Manchester United ja Manchester City vastavalt 27 ja 26 silmaga. Manchesteri klubidel on võrreldes esikolmikuga üks matš vähem peetud.