Hooaja teisele poolele vastu minemise eel hindas klubi tegemistel pingsalt silma peal hoidev ajaleht Liverpool Echo võistkonna koosseisu ning muuhulgas leiti, et Liverpooli peatreener Jürgen Klopp oleks võinud Ragnar Klavani siiski meeskonda alles jätta.

Mäletatavasti tunnistas Klavan suvel, et ta ise soovis Cagliariga liituda ning ka Klopp lisas, et ta andis üleminekuks enda õnnistuse.

“Ükski mängija ei saa klubist lahkuda minu nõusolekuta. Kui mängija lahkub, siis järelikult ma lubasin seda. Nii need asjad käivad,“ kommenteeris Klopp suvel eestlase Itaaliasse siirdumist.

Nüüd on Liverpool aga olukorras, kus keskkaitsjatest on vigastustega väljas nii Joel Matip, Joe Gomez kui ka Dejan Lovren. Kogenud põhimeeskonna meestest on terve seega ainult veel Virgil van Dijk.

“Loetud kuud pärast Klavani lahkumist on Liverpool olukorras, kus võistkonna 19. meistritiitlit jahtides on satutud keskkaitsjate kriisi,“ kirjutas Liverpool Echo.

Kogenud keskkaitsjatest langes viimasena vigastusega konkurentsist Lovren, kes pidi FA Cupi matšis Wolverhamptoni vastu platsilt lahkuma juba 6. minutil. See tähendas, et antud kohtumises tegutsesid keskkaitses edasi tavapärane kaitsev poolkaitsja Fabinho ning 16-aastane hollandlane Ki-Jana Hoever. “Tõenäoliselt ei kasutata sellist duot koos enam kunagi,“ lisas ajaleht Liverpooli 1:2 kaotusmängu kohta.

“Hollandi teismeline näitas, et tal on tulevikku, kuid praeguses olukorras kuluks Klavan hädasti ära. Tema (Klavani) olemasolul oleks Klopil lähinädalatel palju vähem muretsemiseks põhjust,“ leidis Liverpool Echo.

Kaks kohtumist järjest kaotanud Liverpool tuleb taas väljakule laupäeval, kui Premier League'is minnakse võõrsil vastamisi Brighton & Hove Albioniga.