ManU on liigatabelis hetkel kolme võidu ja kahe kaotusega liigas 7. kohal ning Leicester kahe võidu, ühe viigi ja kahe kaotusega 11. positsioonil. Eelmisel aastal mängiti omavahel mõlemal korral 1:1 viiki. Panused on tänagi kõrgel. Kuid – nagu jalkagurud nendivad, on peaaegu 19 aastat möödas viimasest korrast, kui Leicester suutis liigamängus Old Traffordi staadionil võitjaks tulla.

Kruusil ja Varal on aga väga sisulised teooriad selle kohta, kas mulluse liigameistri õnn võiks täna õhtul pöörduda. Kas ja mida on ManU peatreener Jose Mourinho õppinud eelmisest aastast? Kas ta Rooney't mängitab edasi või leiab vabanduse too lõpuks pingile jätta? Kaua suudab Vardy kanda Leicesteri tiimi ning kas Slimani suudab ta välja aidata? Kumb neist kahest meeskonnast on seni kõrgliiga mängudes teinud konkurentsitult kõige vähem tööd ja läbinud kõige vähem kilomeetreid? Ning kes jääb täna peale?

Kruus ja Vara on veendunud, et teavad vastuseid. Nii teevad nad Triobeti jalkastuudios ka ise sportliku mõõduvõtmise käigus panused nii sellele mängule kui ka Arsenal – Chelsea ja Liverpool – Hull City kohtumistele.

Kruusi ja Vara omavahelise spordiennustuse vägikaikaveol saab kogu hooaja vältel silma peal hoida siin.