Moreno esitus Premier League'i avavoorus Arsenali vastu pälvis palju negatiivset vastukaja - näiteks kinkis Moreno rumalal kombel vastastele penalti.

Klopp ei kiirustanud aga kriitikutega ühinema. "Ma peaksin võib-olla rohkem ajalehti lugema. Maailm ei ole meie vasakkaitsjaga rahul?" sõnas sakslasest treener. "Rääkisime penaltiolukorrast loomulikult juba poolajal. Alberto oleks võinud mõistagi paremini tegutseda, aga see on ka kõik."

Meedia ja fännid nõuavad Liverpoolilt meeskonda uue vasakkaitsja toomist, kuid ka sellega pole Kloppi sõnul sugugi kiire. "Asi ei ole rahas, vaid mängustiilis, kaitse- ja ründeomadustes. Kui oleksime sobiva mängija juba leidnud, siis teaksite sellest, sest oleksime ülemineku juba teinud. Teeme seda aga ainult siis, kui tõesti sobiva mehe leiame.

Meil on mitmeid mängijaid, kes suudavad selle koha peal mängida. Võite ju öelda, et "ta pole vasakkaitsja", aga see on nii. James Milner mängis seal Barcelona vastu ja üldse mitte halvasti. Ragnar (Klavan) võib samuti seal mängida, nii et meil on palju erinevaid valikuid."

Lisaks avaldas Klopp, et hooajaeelsel USA-tuuril meeskonna juurest koju saadetud vigastusest taastuv keskkaitsja Mamadou Sakho pole kaugel tiimiga koos treeningutele naasmisest.