Kolmapäevases liigamängus Middlesbrough'ga võttis Klavan keskkaitses sisse Joel Matipi koha, sest kamerunlast vaevab hüppeliigesevigastus.

Kui Kloppilt täna Matipi tervise kohta küsiti, vastas sakslane: "Me pole veel otsustanud. Tal on ikka hüppeliiges valulik. Peame vaatama, kas proovime teda juba Evertoni vastu või anname talle veel paar päeva."

Esmaspäeval Eesti aja järgi kell 22 leiab aset sel hooajal esimene Liverpooli linnaderbi. Liverpool hoiab 16 vooru järel tabelis 34 punktiga teist kohta, mängu võõrustaja Everton on 23 punktiga kaheksas.

"See on väga, väga, väga, väga suur vastasseis. Tuleb tõeline lahing kahe hea meeskonna vahel. Meie motivatsioon on selge. Kavatseme hõivata kõik kohad, mis meile tribüünil antakse," vihjas Klopp, et Liverpooli fännide toetus on neile esmaspäeval ääretult tähtis.

Ühtlasi kinnitas Klopp, et üle pika aja taas väravasse pääsenud belglane Simon Mignolet on ka esmaspäeval postide vahel. "Ma ei vaheta iga nädal väravavahti. Simon tegi väga hea mängu. Loris (Karius) saab pingevabalt treenida," ütles ta.