Kuigi Klopp soovitas Sakhol suvel laenule minna, lükkas 26-aastane prantslane tagasi nii Stoke City, West Bromwich Albioni kui Besiktasi pakkumise.

Klopp tugevdas suvel kaitseliini Joel Matipi ja Ragnar Klavaniga, hetkel tundub tema esimene valik keskkaitses langevat Matipile ja Dejan Lovrenile, kirjutab thisisanfield.com.

Klopp vihjas täna, et kui Sakho mänguvormi taastab, on kõik võimalik. “Peame Mama vormi viima - ta ei ole seda pika võistluskeelu ja vigastuspausi tõttu - ning siis näeme, mis saab. Ma ei oska ette ennustada. See sõltub, kuidas keegi mängib, meie tulemustest, kõigest sellest. Mama teab seda ja mina tean seda," sõnas Klopp.

Laupäeval seisab Liverpoolil ees kodumäng Inglismaa valitseva meistri Leicester Cityga. Klavan, kes tegi teisipäeval Bosnia ja Hertsegoviinaga mängus juba varem valutanud põlvele uuesti viga, jääb Leicesteriga matšist eemale.

"Tema mäng (teisipäeval Bosniaga - toim.) lõppes sinika ja väikese haavaga. Seda pole vaja õmmelda, kuid põlv on paistes ja see haav tekitab valu," kinnitas Klopp Klavani eemalejäämist.