Liverpool Echo hindas keskkaitses mänginud Klavanit ja Joel Matipit võrdselt 8 punktiga. Parema hinde ehk 9 sai vaid mängu parimaks valitud Sadio Mane.

"Sai Giroud`ga enamasti hästi hakkama ja lisas oma pikkusega Liverpooli kaitseliini kindlust. Klavan on tänavu suurtes mängudes hästi hakkama saanud ja tegi seda ka täna. Mängu lõpus suurepärane blokeering Lucase vastu," kirjutas Liverpool Echo Klavani kohta.

This is Anfield andis Klavanile samuti 8 punkti ja kirjutas eestlase mängu kokkuvõtteks: "Toodi Lucas Leiva asemele ning näitas suurepärast mängu, kuigi tema viimane matš Premier League`is oli 21. jaanuaril. Ta ei pidanud küll täna palju sekkuma, kuid seal, kus teda vaja oli, mängis efektiivselt. Nüüd tuleb tal oma kohta hoida."

This is Anfield hindas samuti mängu parimaks Mane (9 punkti).

Sky Sports andis Klavanile hindeks 7 ja hindas kõrgemalt vaid ründavama suunitlusega mängijaid - Lallana ja Mane teenisid 9 ning Wijnaldum, Coutinho ja Firmino 8. Ajaleht Mirror nii kõrgeid hindeid ei jaganud ning andis ka Klavanile hindeks kuue, kirjutades, et eestlane sai hästi hakkama ja hoidis kaitseliinis korra majas.