Liverpooli meedia hinnangul sai Klavan üldiselt oma tööga hästi hakkama. Lisaks toodi aga välja, et eestlane sai peatreener Jürgen Klopi käest vahepeal ka pragada.

“Oli esimesel poolajal piisavalt stabiiline. Päästis ühe libastumise. Poolajapausil sai Klopi käest pragada. Suurema osa ajast oli ta siiski ülesannete kõrgusel,“ kirjutas Liverpool Echo, kes andis eestlasele hindeks 7.

Kaitseliinist sai 7 ka Joe Gomez. Dejan Lovren ja Andy Robertson said hindeks 8.

This Is Anfield oli Klavani osas aga kriitilisem ning leidis, et eestlane oli kaitseliinis väljakul käinud meestest kõige ebastabiilsem.

“Oli palli jagamisel veidike aeglane. Pani mitmel korral kaasmängija surve alla. Kõige selle tõttu sai ta tunda ka Jürgen Klopi viha,“ kirjutas This Is Anfield, kes pani eestlasele hindeks 5. “Kaitseliini kõige nõrgem lüli. Ka tema läks siiski kohtumise käigus aina paremaks. Tegi mitmeid häid liigutusi. Mängis oma osa, mis aitas Liverpoolil oma värava puhtana.“

Keskkaitsepartner Lovren sai hindeks 7. Sama hinde sai ka Robertson. Gomeze nime taha kirjutati number 6.

This Is Anfield oligi eestlase suhtes kõige kriitilisem. Üleriigilistest väljaannetest andis Daily Mail Klavanile hindeks 6. Sama tegi ka Daily Mirror. Hinde 7 andsid lisaks Liverpool Echole veel aga talkSPORT ja DailyExpress.