Võib liialdamata öelda: Klavan on paari nädalaga ideaalselt 18-kordse Inglismaa meistri argiellu lülitunud. Eesti koondise kapten on kuulunud kõigis kontrollmängudes algrivistusse ja teeninud rohkelt kiitust – kirsiks tordil üleeilne 4 : 0 triumf viimase kümnendi maailma edukaima klubi Barcelona üle. Teda on hakatud juba kõrvutama Liverpooli varasemate aegade legendaarsete keskkaitsjate Sami Hyypiä ja Daniel Aggeriga.

Ehkki Liverpool võidu eest punkte ei teeninud, ei tasu selle kaalu ka pisendada. Mäng peeti Wembley staadionil kuulsa areeni ajaloo suuruselt teise (!) publikuhulga – aaa – silme ees. Ehkki Barcelona ei toonud platsile päris kõiki tähti, olid Lionel Messi ja Luis Suárez siiski kohal.

„Kadunud: Lionel Messi. Viimati nähtud Ragnar Klavani taskus” – selles võtmes hinnanguid oli sotsiaalmeedia mängu ajal ja pärast mängu tulvil. Meie mees sai Argentina staari ja tema kaaslastega veatult hakkama.

Liverpool alustab Inglise liigat pühapäeval, kui sõidetakse taas Londonisse, Arsenalile külla. Klavani koht algrivistuses peaks suhteliselt kindel olema.