Kuna Liverpoolil seisab juba kolme päeva pärast ees tähtis liigakarika poolfinaali avamäng Southamptoniga ja täpselt nädala pärast liigamäng Manchester Unitediga, annab peatreener Jürgen Klopp täna paljudele põhimeestele puhkust.

Mitmed Inglise portaalid ennustavad, et Liverpooli keskkaitses alustavad raskest põlvetraumast taastunud Inglismaa U21 koondislane Joe Gomez ja kogenud Lucas Leiva, mis tähendab Ragnar Klavani jaoks puhkepäeva. Noortest peaks algkoosseisu pääsema ka Kevin Stewart, Ben Woodburn, Ovie Ejaria, Sheyi Ojo ja Trent Alexander Arnold.

Ennustatakse, et kogenud mängumeestest toetavad täna noori ka Alberto Moreno, Emre Can ja Divock Origi, väravasuul saab arvatavasti uue võimaluse Loris Karius.

Lisaks Liverpooli mängule peetakse täna veel viis FA Cupi 3. ringi kohtumist, kus on vastamisi Cardiff City - Fulham, Chelsea - Peterborough United, Middlesbrough - Sheffield Wednesday ja Tottenham - Aston Villa.

Liverpooli tõenäoline algkoosseis (4-3-3): Karius; Alexander-Arnold, Lucas, Gomez, Moreno; Ejaria, Stewart, Can; Ojo, Origi, Woodburn.