Liverpool läks võõrsil vastamisi Aston Villaga. Võõrustajad alustasid kohtumist hästi ning 21. minutil viis Trezeguet Aston Villa juhtima. 1:0 seisul ka poolaeg lõppes.

Kui juba hakkas tunduma, et Liverpool saab hooaja esimese kaotuse, siis viimastel minutitel näidati tõelist võitlejahinge. 87. minutil viigistas seisu Andrew Robertson, kes saatis peaga Sadio Mane söödu väravasse. See polnud aga veel kõik. Kohtumise neljandal lisaminutil sai värava kirja Mane, kes suunas nurgalöögist tulnud palli peaga täpselt posti kõrvale.

2:1 võit Aston Villa üle tähendab, et Liverpoolil on 11 vooruga kirjas 10 võitu ja 1 viik.

Raske võidu sai kirja ka Liverpooli lähim jälitaja Manchester City, kes võõrustas Southamptonit. Sarnaselt liidritele jäid nad 0:1 kaotusseisu, aga suutsid lõpuks välja võidelda 2:1 võidu. Southamptoni viis juhtima James Ward-Prowse, Cityle tõid võidu Sergio Agüero ja Kyle Walkeri tabamused.

Kolmandat mängu järjest jäi võiduta Londoni Arsenal. Wolverhamptonit võõrustanud Arsenal pääses ette Pierre-Emerick Aubameyangi tabamusest, viigiseisu tõi tabloole Raul Jimenez.

Võidurõõmu said veel maitsta Brighton, Sheffield United ja Newcastle United. Brighton oli 2:0 parem Norwichist, Sheffield võttis kindla 3:0 võidu Burnley üle. Newcastle alistas võõrsil 3:2 West Ham Unitedi.

Päeva viimases kohtumises läksid omavahel vastamisi Watford ja Londoni Chelsea. Sinisärgid said võõrsil kirja väärtusliku 2:1 võidu. Chelsea eest olid täpsed Tammy Abraham ja Christian Pulisic, Watfordi auvärava eest hoolitses Gerard Deulofeu.