10-päevane isolatsiooniperiood ootab ees kaitsjat Kyle Walkerit ja ründajat Gabriel Jesusi, kes peavad nüüd viiruse oma kehast välja higistama enne 6. jaanuari, mil City kohtub liigakarikasarjas Manchester Unitediga. Päris kindlasti jätavad nad vahele ka liigamängud Evertoni ja Chelseaga. Varem ei luba neil naasta lihtsalt Suurbritannia valitsuse seadused ja Premier League'i viirusega võitlemise protokoll.

Lisaks kinnitas City reedel, et posiitvseks on osutunud kahe klubi taustatiimi liikme koroonaproovid. Nende isikute nimesid ei avaldata.

Kogu Suurbritannias tuvastati neljapäeval 39 036 koroonapositiivset, mis on pandeemia algusest saadik riigis suuruselt teine number ühe päeva nakatunute kohta, kirjutab Sky Sports.

Manchester City ja Newcastle kohtuvad homme Eesti aja järgi kell 22. Pall pannakse traditsioonilises "Boxing Day" voorus veerema kell 14.30, kui kohtuvad Leicester City ja Manchester United. Kell 19.30 mängivad päeva ühes maiuspalas omavahel Londoni klubid Arsenal ja Chelsea. Lisaks saab näha veel Aston Villa - Crystal Palace'i, Fulham - Southamptoni ja Sheffield United - Evertoni duelle.

Tabeliseis: