Neville, kes on Liverpooli vihatud rivaali Manchester Unitedi ekskaitsja, kritiseeris Kariuse mängu pärast eilset Liverpooli ja West Ham Unitedi 2:2 viiki.

"Minu töö on kaitsta oma mängijaid nii palju kui ma suudan, kuid ma ei saa midagi teha, kui nad on väljakul," sõnas Klopp, vahendab Mirror. "Ma ei ole sellisest kriitikast üllatunud. Oma esimesel pressikonverentsil ma rääkisin Inglise meediast, kommentaatoritest ja eksmängijatest, kes on täiesti ära unustanud, kuidas see tundus, kui neid ennast kritiseeriti."

"Eriti puudutab see Neville`i vendi. Üks neist, kes oli ka peatreener, peaks seda teadma. Ta näitas oma tööga, et oli mängijate hindamisega suurtes raskustes. Miks me laseme neil televisioonis teistest jalgpalluritest rääkida?" küsis Klopp ja lisas: "Ta ei ole ju huvitatud Liverpooli aitamisest. Mina neid ei kuula. Carra (Liverpooli eksmängija Jamie Carragher - toim) ei räägi väga palju ManU jalgpalluritest, Neville`i vendadele ei lähe aga Liverpool korda. Öelge talle, et ma pole Twitteris. Kui ta tahab minuga suhelda, siis Twitter ei aita."

Gary Neville töötas teatavasti eelmisel hooajal Hispaania kõrgliigaklubi Valencia peatreenerina, kuid sai 28-st mängust koguni 11 kaotust ja vallandati juba neljandal kuul.