Intervjuust kumab läbi, et kui Kloppi eelmisel tööandjal Dortmundi Borussial oleks keskkaitsjat vaja olnud, oleks ta eestlasega juba varem koostööd teinud.

"Mind polnud vaja veenda. Ragnari puhul oli kõik väga lihtne," rääkis Klopp, kelle soovil Klavan Augsburgist 4,2 miljoni naelaga üle osteti.

"Kui ma teda alguses Augsburgis nägin, oli ta seal kogu aeg tugev. Ma olin üllatunud, et Augsburg temasuguse mängija leidis, sest me ei teadnud temast varem midagi - see ei meeldinud mulle eriti," vihjas Klopp, et oli toona konkurendi peale kade.

"Meil polnud Dortmundis keskkaitsjat vaja, aga ma olin alati üllatunud, et ta Augsburgi jäi - kõigepealt ühel aastal, siis järgmisel, siis veel... Kui ma siia tulin, olukorraga tutvusin ja järeldusele jõudsin, mida ma tahan muuta, mõtlesin kohe tema peale."

"Ta on tõeliselt hea kaitsja. Fantastilise boonusena on ta ka võrratu jalgpallur. Väike probleem on... Ta pole enam 21, aga tal on siiski veel neli või viis head aastat mängida," jätkas Klopp.

"See oli hea võimalus. Ja kui ma temaga rääkisin, ei pidanud ma teda palju veenma. Mulle meeldib töötada koos mängijatega, kes siia tõeliselt tulla tahavad."

"Alguses olid mõned inimesed üllatunud, sest Inglismaal ei vaadata just palju Bundesligat. Aga tema kvaliteedis pole enam kahtlust."

Eeldatakse, et teisipäeval liigakarikasarjas Derby Countyle värava löönud Klavan maandub laupäevaseks Premier League'i kohtumiseks Hull City vastu uuesti pingile ning loovutab koha algrivistuses horvaadile Dejan Lovrenile. Portaal toob välja, et Klavanit see õnneks ei morjenda ning see on väärtus, mida Klopp eriti hindab.