26 245 Derby Pride Parki pealtvaataja ees avas mänguskoori 24. minutil nurgalöögist Ragnar Klavan, 50. minutil skooris Philippe Coutinho, 54. minutil Divock Origi.

"Olime paremad ja väärisime võitu, lõime võimalusi. Kas me oleks saanud paremini mängida? Jah, palju. Kas sellel on täna tähtsust? Ei, sest see on vaid see, mida me tahame," rääkis Klopp pressikonverentsil.

"Sa pead olema sada protsenti professionaal, jääma tõsiseks ja võtma selliseid mänge, nagu nad on. Need võivad raskeks osutuda, kuid see polnud raske tänu meile. Vastane oli igaks võimaluseks valmis, aga me ei andnud neile ühtegi."

"Esimesel poolajal oleksime viimastel söötudel võinud paremad olla. Teisel poolajal saanuksime kontrarünnakuid paremini lahendada. See oleks tulemust veidi muutnud, aga me lõime väravad, seega ma ei taha öelda, et "Ma lööksin pigem selle kui tolle värava". Võtan neid, nagu nad on. 3:0. Kõik hästi," lisas ta.

"Ütlesin juba, et see on meie jaoks väga tähtis turniir. Mitte ainult mulle ja mitte ainult sellepärast, et ma nii ütlen. Mängijate jaoks võib see samuti tähtis olla. Kui seda nii võtta, siis pead seda välja näitama esimesest sekundist. Miks ma peaksin koosolekul mingi maagilise kõnega välja tulema, et nad selle enda jaoks tähtsaks mõtleksid? See juba on, seega paneme edasi."