Liverpool võitis esmaspäeva õhtul linnarivaal Evertoni tänu Sadio Mane neljanda lisaminuti väravale 1:0.

Klopi arvates oli kõige tähtsam, et meeskond suutis taga nulli hoida. "Me oleks võinud varem värava lüüa, meil polnud neid võimalusi väga palju, kuid kõige tähtsam, et me ei andnud vastastele võimalusi. Neil ei tekkinud olukordi ja see on väga tähtis," rääkis Klopp mängujärgselt.

Peatreener lisas, et kui avapoolajal olid nad raskustes, siis teiseks mängupooleks suudeti kodumeeskonna taktikaga harjuda. "Everton tahtis metsikut mängu ja me suutsime sellega kohaneda. Päris keeruline oli mängida, kui vastane üritab vaid sinu rütmi ja mängu lõhkuda," arutles Klopp. "Me näitasime täna iseloomu. Mulle meeldis kõige enam, et me suutsime mängu jooksul õppida. Õppisime avapoolajast ja tegime teisel poolajal märksa parema mängu."

Ragnar Klavan tegi eile kaasa terve kohtumise ja valiti BBC poolt ka mängu parimaks. Eesti koondise kapteni väljakul oleku ajal pole Liverpoolile väravat löödud juba 225 järjestikust minutit.

Võit tõstis Liverpooli taas liigatabelis teiseks. Chelseal on 17st mängust 43, Liverpoolil 37, Manchester Cityl 36 ja Arsenalil 34 punkti.