Järjekordne tagasilöök Unitedit tabas neljapäeva õhtul, kui Euroopa liigas tehti võõrsil 0:0 viik AZ Alkmaariga, kusjuures esmakordselt klubi ajaloos ei saanud nad Euroopa liigas ühtegi raamidesse läinud lööki kirja. Üldse on United jäänud kõikide sarjade peale kokku 10 mängu järjest võõrsil võiduta. Premier League'is paikneb Manchester klubi seitsme vooru järel 10. kohal.

"Ma ei usu, et nad tänavu esikuuikus lõpetavad," vahendas Goal.com Oweni sõnu. "Esikümnes lõpetamine on küll tõenäoline, aga see fakt, et me sellist asja Unitedi puhul üldse arutame, on juba muret tekitav."

"Tegu on viimaste aastakümnete kõige kehvema Unitedi meeskonnaga," jätkas 39-aastane inglane. "Kindlasti on see seda alates ajast, kui Sir Alex Ferguson klubi üle võttis. See on juba mitmed aastad kestnud - sa mõtled, et ei saa hullemaks minna, aga ometi läheb."

Owen kritiseeris Unitedi kehva vormis ka peatreenerit Ole Gunnar Solskjaeri. "Ta on teadlikult meeskonda nõrgemaks teinud. Ta otsustas vabaneda (Romelu) Lukakust, (Alexis) Sanchezest, (Ander) Herrerast, (Chris) Smallingust ja (Matteo) Darmianist. Solskjaer teab, et ta suudaks nende meestega praegust seisu parandada. Ma arvan, et ta on võtnud filosoofia, et enne peab kaks sammu tagasi minema ja siis hakkama edasi liikuma."

"Solskjaer mõtleb, et ehkki ta on parematest mängijatest vabanenud, tuleb nüüd küsida, kas alles olevad jalgpallurid on piisavalt head, et aidata viia klubi sinna, kuhu soovitakse. Vastus on, et ei ole. Solskjaer on peaaegu viinud klubi sinna kohta, kus peab taas otsast alustama."

Endine Liverpooli, Madridi Reali ja Newcastle Unitedi mängumees veetis Manchesteris ühed oma karjääri viimased hooajad. Owen sai Unitedi eest kirja 52 kohtumisega 17 tabamust.