Klavani keskkaitsepartneriks on homme arvatavasti Lucas Leiva. Paremkaitses peaks alustama 18-aastane Trent Alexander-Arnold, vasakul äärel Alberto Moreno, kirjutab Daily Star.

Üsna kindel peaks olema, et väravasuule asub belglane Simon Mignolet, kes asendab liigamängudes esinumbriks tõusnud Loris Kariust.

Keskväljale pakutakse kogenud Georginio Wijnaldumi kõrvale Kevin Stewartit ja Marko Grujićit. Ründekolmikus peaks alustama Belgia koondislase Divock Origi kõrval alles 17-aastane Ben Woodburn ja 19-aastane Ovie Ejaria.

Klavan mängis viimati Liverpooli eest 25. oktoobril, kui liigakarika kaheksandikfinaalis võideti 2:1 Tottenhami. Ka siis kuulusid Liverpooli kaitseliini lisaks eestlasele Leiva, Moreno ja Alexander-Arnold.

Homme peetakse lisaks Anfieldil toimuvale Liverpool - Leeds United mängule teinegi Inglise liigakarika veerandfinaal, kus kohtuvad Hull City ja Newcastle United. Kolmapäeval selguvad kaks viimast poolfinalisti, kui Arsenal võtab vastu Southamptoni ja Manchester United West Ham Unitedi.

Daily Stari pakutud algkoosseis: