Koduväljakul mänginud City mõlemad väravad lõi 19-aastane Hispaania noortekoondislane Brahim Diaz, kes sahistas võrku 19. ja 65. minutil.

Kohtumise lõpus tabas aga Cityt valus löök, kui alles hooaja teise stardi teinud Kevin De Bruyne oli sunnitud valugrimasside saatel väljakult lahkuma. Kaks kuud põlvevigastust ravinud belglane tegi viga oma jalale.

City valdas mängu täielikult - palli kontrolliti 65% ajast ning pealelöögid olid nende kasuks koguni 27:5. Peatreener Pep Guardiola oli seejuures teinud võrreldes viimase mänguga (esmaspäeval Tottenhamiga) algkoosseisus koguni kümme vahetust, jättes rivistusse vaid keskkaitsja John Stonesi.

Tänane City kangelane, poolkaitses mängiv Diaz siirdus Manchesteri klubisse 16-aastaselt Malaga meeskonnast 0,2 miljoni naela eest. Premier League`is tegi noor mängumees debüüdi eelmisel hooajal, kui sai kirja kümme mängu.

Järgmises ringis ootab Cityt kohtumine kas Leicesteri või Southamptoniga. Ülejäänud veerandfinaalides kohtuvad Arsenal - Tottenham, Middlesbrough - Burton ja Chelsea - Bournemouth.