Kusjuures mäng algas paremini Unitedi jaoks, kui juba esimesel minutil teeniti penalt. Bruno Fernandes kasutas võimaluse ära ning viis meeskonna juhtima. Võõrustajad said eduseisu nautida aga vaid mõned hetked.

Juba neljandal minutil viigistas Tanguy Ndombele seisu ja kolm minutit hiljem viis Heung-min Son külalised juhtima. Unitedi jaoks läks olukord veelgi raskemaks 28. minutil, kui Anthony Martialile näidati punast kaarti. Nimelt oli prantslane ja Erik Lamela jaganud karistusalas üksteisele kõrvakiile. Punast näidati aga ainult Martialile.

Tottenham kasutas arvulise enamuse ära koheselt ära, kui 30. minutil sai jala valgeks Harry Kane. 37. minutil oli taas täpne Son. Teisel poolajal lisas üje tabamuse Serge Aurier, 79. minutil vormistas penaltist lõppseisu Kane.

Tegu oli kolmanda korraga, mil Unitedile löödud Premier League'is kuus väravat. Varasemalt on sellega hakkama saanud Southampton (1996) ja Manchester City (2011).

Lisaks Tottenhamile olid täna Londoni klubidest võidukad ka Arsenal ja West Ham United. Arsenal oli 2:1 parem Sheffield Unitedist, West Ham üllatas 3:0 võiduga Leicesteri.

Võidu said kirja ka Southampton ja Wolverhampton. Southampton sai 2:0 jagu West Bromist, Wolves oli 1:0 parem Fulhamist.

Päeva lõpetab Aston Villa ja Liverpooli vaheline matš.