Batistutale lähedane allikas avaldas Hartlepool Mailile, et 50-aastane endine ründaja soovib Inglismaale elama asuda ning on juba nii mõnegi Inglise klubi juures maad kuulamas käinud.

Reede hommikul jäi waleslasest Tony Pulisest vabaks Inglise esiliigaklubi (ühtlasi endise Eesti koondislase Tarmo Kingi eksklubi) peatreeneritool, mille peakandidaadiks peetakse siiski endist Middlesbrough ja Inglismaa koondise kaitsjat Jonathan Woodgate'i. Antud positsioonist rääkides on läbi käinud ka sellised nimed nagu Nigel Pearson ja David Moyes.

"Gabil on fantastiline kogemus nii maailma tippmängija kui ka tehnilise direktorina. Ta on arutanud Inglismaale kolimist ja esimese peatreeneritöö vastu võtmist ning tahab väga alustada järgmisest aastast tööd enda jaoks õige klubi juures," ütles anonüümseks jääda sooviv allikas.

Batistuta oli enne 2016. aasta juunit Argentina koondise läbi aegade suurim väravakütt (54 väravat 777 mängus), kuni Barcelona pallivõlur Lionel Messi temalt selle tiitli napsas.

Mängjakarjääri lõpetas Batistuta 2005. aastal pärast kaheaastast lepingut Katari klubis Al-Arabi. Sellest ajast peale on ta kodumaal töötanud tehnilise direktori ja nõunikuna.