Kui unine avapoolaeg lõppes väravateta viigiga, siis teine kolmveerandtund tõi Anfieldi staadionil tõelise väravasaju. Esmalt läks Swansea Fernando Llorente kahest tabamusest 52. minutiks 2:0 juhtima, seejärel suutis Roberto Firmino veerandtunni jooksul kahe väravaga seisu viigistada.

Kolm punkti kuulusid aga siiski Swanseale - 74. minutil saatis Klavani õnnetu puude kaitseliini taha islandlase Gylfi Sigurdssoni, kes viis Swansea taas juhtima.

Klavan tegi kaasa kõik 90 minutit ning teenis avapoolajal ka kollase kaardi.

Enne mängu:

22. vooru kodumäng võib pealtnäha Liverpooli jaoks tunduda lihtsa ülesandena, kuid sel hooajal juba kolmanda peatreeneri, Paul Clementi juhitav meeskond võib olla ettearvamatu ning Jürgen Kloppi hoolealused peavad olema valmis kõigeks.

Ka Liverpooli enda detsembrikuine supervorm on viimastel nädalatel pisut jahtunud - liigas on punastel kirjas kaks järjestikust viiki ning ka nõrgema koosseisuga mängitud karika- ja liigakarikamängud ei ole erilisest enesekindlusest pakatanud. Sellest hoolimata on Liverpool tänase mängu eel ilmselge favoriit.

Ragnar Klavan peaks kõigi eelduste kohaselt olema täna taas oma tiimi algrivistuses - kuigi pikalt vigastatud olnud ning seejärel Kameruni jalgpalliliiduga jagelenud Joel Matip sai reedel FIFAlt rohelise tule mängimiseks, andis Klopp mõista, et Matip ei ole antud mängu ettevalmistuste juures olnud piisavalt palju ning tõenäoliselt alustab ta seetõttu kohtumist vahetuspingilt.