Kanadalane Scott Arfield viis eelmisel hooajal Premier League'is 16. koha saanud Burnley 27. minutil juhtima. Liverpooli viigivärava lõi kolm minutit hiljem egiptlane Mohamed Salah.

Teised tänased mängud:

Crystal Palace - Southampton 0:1
Huddersfield - Leicester City 1:1
Newcastle - Stoke City 2:1
Watford - Manchester City 0:6
West Bromwich - West Ham 0:0
Kell 19.30 Tottenham - Swansea

Burnley 1:0:
Liverpool 1:1:

ENNE MÄNGU:

"Tahan, et Burnley`ga mänguks oleksid meeste vaim ja jalad taas värsked," vihjas peatreener Jürgen Klopp, et Liverpool ei saada laupäeval väljakule sama koosseisu, mis viigistas nädala keskel UEFA Meistrite liigas Sevillaga.

Ühtlasi andis sakslane mõista, et tänaseks naaseb väravasse Simon Mignolet, brasiillane Philippe Coutinho peaks aga tegema hooaja esimese mängu algkoosseisus. Küll jääb endiselt eemale vigastusest taastuv Adam Lallana.

Tänast keskkaitsepaari Klopp ei avaldanud, kuid küsimustele vastates astus ta Dejan Lovreni kaitseks välja. Mäletatavasti sündis Sevillaga mängu avavärav pärast seda, kui horvaat lõi pallist mööda.

"Enne viimast eksimust (Lovreni poolt) tegime kokku viis prohmakat. Teine värav sündis kiirest audiviskest ja enne seda, kui ründaja jõudis kahe meie keskkaitsja vahele, oli meil kolm-neli võimalust selle olukorra vältimiseks," selgitas Klopp. "Keskkaitsjad pole süüdi, kui me nad keerulisse olukorda paneme."