Liverpool on lootustandva hooaja alguse järel vajunud kriisi - jaanuarikuus on kaheksast mängust võidetud vaid üks, langetud välja mõlemast kodusest karikasarjast ning suure tõenäosusega ka Premier League'i tiitliheitlusest. Täna õhtul minnakse koduplatsil vastamisi tabeliliidri Chelseaga.

38-aastane endine Hispaania koondislane Garcia tõi ühe ebaedu põhjusena välja Liverpooli kaitsemängu, mis tema sõnul tunneb puudust Jamie Carragheri ja Sami Hyypiä sugustest karakteritest.

"Igatsen nende liidriomadusi. Carragher ja Hyypiä olid väga olulised mängijad - nagu praegu Lovren ja Klavan, kuid neil ei ole sarnast iseloomu. Nad on küll uued ning Liverpooli-suguses klubis läheb sellega ka natuke aega, kuid praegune meeskond vajab just Carragheri ja Hyypiä suguseid pallureid," rääkis Garcia.

"Carragher oli platsil röökija - ta karjus alati, kus keegi olema või mida tegema peaks. Väljaku kõrval oli ta samuti rääkija - ja see jutt oli alati jalgpallist. Liverpoolil oleks ka praegu sellist mängijat vaja, kes tiimi üles ärataks."