Seejuures pole jäetud tähelepanuta asjaolu, et Klavan ja Kuurmaa ilmselgetel põhjustel kärmesti Eesti Beckhamiteks ristiti: Klavan kui (selgelt Beckhamit meenutav) noor jalgpallitalent ning Lenna kui Spice Girlsi lainel tüdrukutebändis menu nautiv artist. Armulugu jääb tänaseks juba enam kui 10 aasta taha, mil noored veel praktiliselt teismelised olid, ent mõlemad juba Eestis väljaspool karjääri tegid. Mõlemad osapooled olid toona meediaga suheldes väga ettevaatlikud (ning on seda tegelikult tänaseni), ent ometi sai Eesti Päevaleht neilt mõned sõnad kätte, mis veidi noorte eraelule valgust heitsid.

"Üks väga tähtis inimene Lenna elus pole siiani veel ühtegi tüdruku kontserti näinud. See on Lenna profijalgpallurist boyfriend Ragnar Klavan, kes Norra klubis teenib. "Tahtsin minna Kiievisse, aga liigamängud tulid peale. Ma arvan, et juulis näen ma ikka kontserdi ära. Siis meil tuleb Norra liigas paus ja väike puhkus,"" vahendas Eesti Päevaleht maikuus 2005 Lenna Kuurmaast rääkivas loos viimase peigmehe Ragnar Klavani sõnu.

"Ehkki noored on tuttavad pea kaks aastat, on nende suhe kestnud veidi alla aasta. "Tegelikult oli see armastus esimesest silmapilgust," ütleb Lenna. Sama kinnitab Ragnar. "Lenna on hästi tagasihoidlik. Ja kui me tutvusime, siis ta oli just Saksamaale minemas. Kõik see tundus hästi keeruline, sest kaugsuhted ju kaua ei püsi,"" rääkisid noored oma kaugsuhtest.

Nagu paljude esimeste armastustega, sai ka too suhe otsa ning mõlema andeka noore elu liikus ühel hetkel omasoodu edasi. Mälestus "Eesti Beckhamitest" aga jääb – nagu aimata võime, siis Klavani edu kiiluvees saab ilmselt tulevikuski tema suhetest briti meediast lugeda.