2016. aastal USA-s endale veeni mineraalidega rikastatud vett tilgutada lasknud Nasri on Inglise meedia teatel läbirääkimistes West Ham Unitediga. Premier League'is 13. kohta hoidev meeskond vajab keskväljale hädasti täiendust mitme põhimängija vigastuse tõttu.

Nasri on ise West Hamiga liitumisest väga huvitatud, kuid esitab klubile üsna karmid rahalised tingimused. Endine Arsenali ja Manchester City mängija tahab aastas 5 miljonit naela ja nädalas veidi alla 100 000 naela. Nii suurt palka teenivad West Hamis vaid kaks meest: ründaja Javier Hernandez (aastas 7,2 miljonit) ja poolkaitsja Marko Arnautovic (aastas 5,2 miljonit).

Nasri palkamist arutati väidetavalt ka Evertoni klubi tagatubades, kuid 31-aastane prantslane ei sobinud nende vanuselise profiiliga.

Nasri viimaseks koduklubiks oli Türgi meeskond Antalyaspor, kus ta jõudis enne lepingu lõpetamist pidada kaheksa kohtumist. Enne seda kuulus ta 2016/2017 hooajal laenulepinguga Sevilla ridadesse. Varem on ta pallinud Marseille' Olympique's, Londoni Arsenalis ja Manchester Citys.