West Ham sai positiivsetest testidest teada täna, kui valmistus õhtuseks Inglise liigakarika (Carabao Cup) kodumänguks Hull City vastu.

Londoni meeskonnas on lisaks 57-aastasele Moyesile haigestunud 23-aastane kaitsja Issa Diop ja 24-aastane poolkaitsja Josh Cullen. Kõik kolm meest on jäänud eneseisolatsiooni. Ühelgi neist ei ole avaldunud ühtegi haiguse sümptomit.

"Peatreener ja kaks mängijat lahkusid koheselt staadionilt ja siirdusid oma koju eneseisolatsiooni," seisab West Hami pressiteates. Klubi märkis, et ühelgi positiivse proovi andnud mehel ei ole avaldunud ühtegi haiguse sümptomit.

Laupäeval oli West Ham mänginud Inglise kõrgliigas võõrsil Arsenaliga, kellele kaotati 1:2. Nädal varem peetud hooaja avamängus oli West Ham kaotanud koduväljakul Newcastle Unitedile 0:2.

Tänane liigakarikamäng Leyton Orienti ja Tottenham Hotspuri vahel tühistati pärastpäeval, sest mitu Orienti mängijat olid haigestunud koroonaviirusse.

Täna päeval kinnitas Briti peaminister Boris Johnson, et koroonajuhtumite arvu hüppeline kasv tähendab, et esialgne plaan jalgpallifännid oktoobrist alates uuesti tribüünidele lasta ei lähe kindlasti käiku.