Chelsea 3:1 võidumängu lõpuminutitel puhkes väljakul väga paljude mängijate, treenerite ning ametnike osalusel toimunud rüselus, mis algas City ründaja Sergio Agüero pahatahtlikust ning julmast veast Chelsea kaitsja David Luizi vastu. Nii Agüero kui ka tema tiimikaaslane Fernandinho saadeti olukorra eest punase kaardiga platsilt minema.

Hoolimata sellest, et asjas olid põhisüüdlasteks City mängijad, võib Chelseat olukorra eest ees oodata karistusena tabelis punktide äravõtmine, kirjutab Mirror. Seda põhjusel, et tegu oli viimase 19 kuu jooksul juba viiendaks korraks, kui Chelsea mängijate käitumine distsiplinaarkomisjoni ette on jõudnud. Eelmisel neljal korral on Chelseal leitud süüd olevat ning igal puhul on klubile määratud rahatrahv.

Kui Chelsealt tõepoolest punkte maha võetakse, saaks neist esimene klubi viimase 26 aasta jooksul, kes Inglismaa kõrgliigas mängijate käitumise eest sellise karistuse saab. Viimati trahviti sellisel moel Arsenali ja Manchester Unitedit, kelle mängijad 1990. aastal omavahelises mängus karvupidi kokku läksid.