Seega sai noormehest 18. minutil Wolverhamptoni kõigi aegade noorim väravalööja. Samuti pole ükski prantslane nii noorelt oma Premier League'i debüüdil võrku sahistanud. Ta on 15. prantslane, kes sellise trikiga üldse kunagi hakkama saanud.

Vaid minut varem oli kohtunik suluseisu tõttu jätnud lugemata Crystal Palace'i värava (Michy Batshuayi). 27. minutil pani Wanderers palli uuesti võrku - portugallase Pedro Neto resultatiivsest söödust sai jala valgeks tema kaasmaalane Daniel Podence. Crystal Palace lõpetas mängu kümnekesi, sest 86. minutil sai otse punase kaardi Luka Milivojevic.

Päeva lõpuks leidis Wolverhampton end Premier League'i tabelis kolmandalt kohalt. Sellist vaadet nautis see klubi viimati 1979. aasta oktoobril - tol aastal lõpetasid nad hooaja kuuendana ning võitsid Inglise liigakarika.

Ait-Nouri liitus Wanderersiga 4. oktoobril hooaja pikkuse laenulepingu alusel. Mehe mängijaõigused kuuluvad veel Prantsuse klubile Angers, kelle noorteakadeemiasse ta 2016. aastal Paris FC klubist siirdus. 16-aastaselt sõlmis ta oma esimese profilepingu ja tegi 2018. aasta augustis põhimeeskonna debüüdi, sekkudes vahetusest 1:3 kaotusmängu Pariisi Saint-Germaini vastu. Pärast 2018/2019 hooaja kolme mängu oli temast saanud Angersi põhivasakkaitsja. Kui koroonaviiruse pandeemia puhkes ja Prantsusmaa liiga hooaeg pooleli jäi, lükati noormehe nina ette leping, mis hoiab ta Angersis 2023. aastani.

Tabeliseis:

Tänased mängud:

Kell 14.30 Sheffield United - Manchester City
Kell 17.00 Burnley - Chelsea
Kell 19.30 Liverpool - West Ham

1x
00:00