Pärast pea kolmekuulist pausi, mis on seotud keerulise koroonaolukorraga, mängiti Lätis esimesed rahvuslike meistrivõistluste mängud. Turniiritabelit trooniv hooaja peamine favoriit Petrow nagu poleks kurikuulsat pausi märganudki ja jätkas vastaste deklasseerimist, naastes meistrivõistlustele enesekindla võiduga võõrsil RABA üle tulemusega 5 : 0. Keeruline on ette kujutada, et keegi võiks sellel hooajal segada Petrowil meistritiitlit kaitsmast, vähemalt praeguseks hetkeks pole märgata, et Jelgava meeskonnal konkurente oleks. Teine Baltic Futsal League’i klubi – Rezekne – taastas hooaja edutult, alistudes võõrsil suurelt Jekabpilsile 1 : 7. Just Jekabpils püüab suruda Petrowile peale võitlust, hiilides turniiritabelis meistrile ligi suure hulga mängitud mängude arvelt, kuid kas see meeskond saab suurele konkurentsile vastu seista – see on küsimus.

Eestis on Viimsi Smsraha ilmselgelt seadnud sihiks ideaalsete meistrivõistluste läbiviimise. Otsustades mängu järgi, mida valitsev meister näitab, on meeskonnale jõukohane meistrivõistlustel mitte ühtegi punkti kaotada. Möödunud nädalal saavutasid Viimsi jalgpallurid enam kui veenva võidu Tartu Maksimumi üle – 11 : 1. Tundub, et teisel kohal paiknev Narva United on lõplikult oma positsioonile kinnistunud ja võit Tallinna Cosmose üle 6 : 3 on meid faktiliselt intriigist ilma jätnud. Viimsile järele jõuda enam ei õnnestu ja selleks, et teiselt kohalt allapoole laskuda, peab Narva ülejäänud mängudes katastroofiliselt läbi kukkuma. Ehkki Narva ja Viimsi silmast silma kohtumine 6. märtsil saab kindlasti olema suurepäraseks soojenduseks enne play-off-mänge.

Kaunase Vytis, kes on mänginud kolm mängu vähem kui tema vastased Leedu meistrivõistlustel, jätkab ette rebinud konkurentide tagaajamist. Sellel nädalal sai Vytis kindla võidu VIPi üle 6 : 1, kuid Jonavos Vikingaile turniiritabelis järele jõuda ei õnnestunud, kuna need kogusid samuti järjekordsed kolm punkti, alistades võõrsil mängides Siauliai tulemusega 5 : 1. Seega jätkavad „viikingid“ tabelis esirea kinnihoidmist, edestades Vytist kolme punkti võrra, kuid olles seejuures mänginud kolm mängu rohkem kui Kaunase klubi.

Valgevenes juhib üsna kindlalt Orša VITEN, kelle eduseis VRZ ja Stolitsa üle, kes jagavad teist ja kolmandat kohta, on juba kaheksa punkti. Möödunud voorus klaaris VITEN probleemitult arved meistrivõistluste autsaideri Minskiga, saates tema väravasse viis vastuseta palli. Ent VITENi jälitajad eksisid: Stolitsa jagas punkte BCHga (3 : 3), VRZ aga hoopiski kaotas Borisov-900le võõrsil (4 : 5). Eelseisvas voorus suunduvad oršalased Gomelisse, kus mängitakse keeruline mäng BCH vastu. Pidades meeles laastavat seisu 13 : 1 Oršas esimeses ringis võib olla kindel, et BCH jalgpallurid ihkavad favoriidilt revanši.

Ukrainas on meistrivõistluste põhiturniir juba läbi ja kõik on valmis play-off'i stardiks, mis on planeeritud märtsi keskele. Valitsev meister Prodexim Hersonist mängib esimeses voorus AFFK Sumyga, Uragan Ivani-Frankivskist kohtub Harkivi Monolit-Viva Cupiga, pealinna HITile seisab vastu InBev Žitomõrist, Lvivi Energia aga võtab mõõtu Kardinaliga Rivnest.